0
Onbeperkt
Rood
Weergave:


Bezig met laden...
Soepele rode wijn, fijne aroma's en zacht in de mond; kan bij rood vlees of gevogelte, denk ook aan pasta en pizza!
Een echte prijs-buster, een schitterende eenvoudige merlot die jou wel eens zou kunnen verrassen...
100% biologische wijn, heerlijk strak en fruitig, kan je in de zomermaanden gerust een beetje gekoeld serveren.
Ventus Red Blend
€ 6,85
Intens rode kleur met purperen schakeringen. Aroma's van rood fruit en pruimenjam, met hinten van chocolade, kaneel en tabak. In de mond lekker fruitig met een rijke zuurgraad en zachte tannines.
Volle smaak met een uitstekend evenwicht en rijpe tannines. Aanhoudend en fluweelzachte afdronk.
Purperen, violette kleur. Aroma's van rijpe cassis en een vleugje kruiden. Zachte, ronde smaak met goed versmolten tannines. Blockbuster uit de regio Languedoc!
Mooie sappige wijn, elegant en smaakvol. Gemaakt van oude wijnstokken, wat hem extra diepgang geeft.
De wijn heeft een intense kersenrode kleur. In de neus vinden we aroma’s van rijp rood fruit zoals rode en blauwe bessen, donkere kers en wat kruidigheid. De aanzet in de mond is zacht en fruitig.
Een Sangiovese met stevig wat karakter in het glas. Maraschinokersen met een vleugje roostertoetsen. Soepel, sappig en speels.
Schitterende violetachtige kleur, in de neus geur van zwarte bessen en kersen. In de mond fruitige smaak met zijdezachte tannines.
Diepe intense kleur met reflecties van violet. Krachtige neus met zinderende aroma's van zwart fruit, zwarte peper. Volle smaak met een uitstekend evenwicht en elegante tannines. Aanhoudende en comple
In de neus rijpe pruimen en kersen met toetsen van donkere chocolade en koffie. In de mond rond en warm met zachte en goed geïntegreerde tannine.