0
Onbeperkt
Wijn
Weergave:


Bezig met laden...
Koelenhof Sauvignon Blanc
€ 7,60 € 6,40
Een mooie, gemakkelijk te drinken wijn uit Stellenbosch, Zuid-Afrika. Fris en droog, ideaal als aperitief of bij salades.
Een mooi en typisch voorbeeld van frisse Chardonnay uit Robertson (ondergrond van kalksteen)
Een echte prijs-buster, een schitterende eenvoudige merlot die jou wel eens zou kunnen verrassen...
Ventus Red Blend
€ 6,85
Intens rode kleur met purperen schakeringen. Aroma's van rood fruit en pruimenjam, met hinten van chocolade, kaneel en tabak. In de mond lekker fruitig met een rijke zuurgraad en zachte tannines.
100% biologische wijn, heerlijk strak en fruitig, kan je in de zomermaanden gerust een beetje gekoeld serveren.
Perfecte "everyday-drinking wine" met aroma's van citrus en tropisch fruit. Verfrissende afdronk. 100% Biologische wijn!
Volle smaak met een uitstekend evenwicht en rijpe tannines. Aanhoudend en fluweelzachte afdronk.
Licht goudgele kleur. Zuivere aroma's van lychee, verse abrikoos en delicate toetsen van witte bloemen. Vol en rond in de mond met aroma's van wit fruit. Zoveel finesse voor die prijs!
Purperen, violette kleur. Aroma's van rijpe cassis en een vleugje kruiden. Zachte, ronde smaak met goed versmolten tannines. Blockbuster uit de regio Languedoc!
Prachtige roséwijn uit de Corbières. Fruitige en levendige wijn met aroma's van aardbei en kersen.
Goudgeel. Neus van citrus en agrûmes en wit steenfruit. Verfijnde aroma's van rijpe banaan. Volle smaak en een mooie maturiteit in de mond.
In de neus gedroogde perziken en een mooi versmolten vleigje eikenhout. In de mond fris en fruitig met de typische florale toetsen van de Viognier