BESTELMOMENT DEZE MAAND: 23 mei 2023

31-08-2022

Bestelmoment deze maand: 28 januariJe kan dus steeds online wijn bestellen, we verzenden éénmaal per maand alle orders van die maand, telkens op de laatste vrijdag. Zorg er voor dat je voor die datum besteld hebt. Zo kunnen we de prijzen scherp houden en de opvolging correct. Je zal je aankopen misschien wat moeten plannen, dus check best de staat van je kelder net voor het einde van elke maand.

Verzendingen worden dus allemaal tegelijk verstuurd, en vanaf dan kan je ook op afspraak zelf komen ophalen als je dat verkiest. Naast het gekende adres in Nijlen, komen er nu 2 nieuwe ophaaladressen bij: één in Herentals en één in Schoten. Handig, niet?

Het volgende bestelmoment: 13 juni 2023

ZOMERPROEVERIJ 11 juni 2023 

11-06-2023     

ZOMERPROEVERIJ 26 JUNI 2022Proeven is altijd een beetje feest, niet? Kom gerust even langs op zondag 26 juni om te proeven van de vele wijnen die zullen openstaan, gratis en voor niks.

Alle wijnen zullen trouwens in promo staan, kinderen zijn zoals steeds  welkom (wij voorzien speelruimte) en onze schenkers helpen je met veel plezier bij elke vraag.

Geen stijve bedoening, maar gezellig wijntjes sloeberen en zoals altijd voor de wijnliefhebbers een paar speciallekes #terraswijntjes #bbqwijnen #bubbeltjes #goevoordeportemonnee #genietwijn

Lokatie: Het Loket, Statieplein 1, 2560 Nijlen
Uur: van 13u tot 18u

 

WINTERDEGUSTATIE 5 NOVEMBER 2023

06-11-2023     

WINTERDEGUSTATIE 6 NOVEMBER 2022Op 6 november trekken we weer enkele mooie proefflessen open voor jou. Het accent ligt deze keer op foodpairing voor de komende feestdagen, dus denk aan volle witte, stevige maar ook elegante rode wijnen, bubbels om te klinken en misschien hou je wel van een zoete wijn bij kaas of dessert? We trekken een 60 tal flessen open, dus de kans dat er eentje tussen zit naar jouw 'meug' is groot!

Het concept is hetzelfde als vorige keren: rustig proeven, ontdekken en genieten in een informele sfeer, nadruk op betaalbare wijnen, enkele genietertjes en kids zijn meer dan welkom. 

Dus waar wacht je nog op? Noteer in je agenda en komen!

Lokatie: Het Loket, Statieplein 1, 2560 Nijlen
Uur: van 13u tot 18u

 

LENTE DEGUSTATIE  2024 Te bepalen

??-03-2024 

LENTE DEGUSTATIE 27 MAART 2022We trekken weer enkele mooie proefflessen open voor jou. Het accent ligt deze keer op foodpairing voor de komende communie-lente- en andere feesten dit voorjaar. Daarnaast warmen we ook volop op voor het BBQ-, salade- en aperitiefseizoen dat staat te trappelen om te beginnen! 

Het concept is hetzelfde als vorige keren: heerlijk proeven, ontdekken en genieten in een informele sfeer, nadruk op betaalbare wijnen, enkele genietertjes en kids zijn meer dan welkom. Toegang is gratis, en er zijn kortingen op alle wijnen!


Lokatie: Het Loket, Statieplein 1, 2560 Nijlen
Uur: van 13u tot 18u