Selecteer een jaar:
Apr
28
13:00
Lentedegustatie
Op 28 april trekken we weer enkele mooie proefflessen open voor jou. Het accent ligt deze keer op foodpairing voor de komende communie-lente- en andere feesten dit voorjaar. Daarnaast warmen we ook volop op voor het BBQ-, salade- en aperitiefseizoen dat staat te trappelen om te beginnen! 

Het concept is hetzelfde als vorige keren: heerlijk proeven, ontdekken en genieten in een informele sfeer, nadruk op betaalbare wijnen, enkele genietertjes en kids zijn meer dan welkom. Toegang is gratis, en er zijn kortingen op alle wijnen!

Lokatie: nog te bepalen
Uur: van 13u tot 18u
Jun
23
13:00
Zomerdegustatie
Proeven is altijd een beetje feest, niet? Kom gerust even langs om te proeven van de vele wijnen die zullen openstaan, gratis en voor niks.

Alle wijnen zullen trouwens in promo staan, kinderen zijn zoals steeds  welkom (wij voorzien speelruimte) en onze schenkers helpen je met veel plezier bij elke vraag.

Geen stijve bedoening, maar gezellig wijntjes sloeberen en zoals altijd voor de wijnliefhebbers een paar speciallekes #terraswijntjes #bbqwijnen #bubbeltjes #goevoordeportemonnee #genietwijn

Lokatie: nog te bepalen
Uur: van 13u tot 18u