0
Onbeperkt
Rosé
Weergave:


Bezig met laden...
Prachtige roséwijn uit de Corbières. Fruitige en levendige wijn met aroma's van aardbei en kersen.
Lichte Provençaalse kleur (gris). Aroma's van witte perziken en citrusvruchten (pompelmoes) maar eveneens rood fruit. Heerlijke droge smaak en een verfrissende afdronk.
Heldere, bleke rosé in het glas met sappige aroma’s van verse rode bessen. Zeer aangenaam en verfrissend in de mond met mooie zuren op de achtergrond en een goede balans.
Elegante mousserende rosé met veel klein rood fruit. Toppertje als aperitief op een zomers terras!
Zeer levendige en karaktervolle, heldere rosé met heerlijke verse aroma's van rode bessen en rood fruit.
Heerlijk frisse en intense rosé! Intens fruitig aroma dat doet denken aan rood fruit, zoals kersen, bessen, frambozen en aardbeien. De smaak is evenwichtig, zacht en vol.
Een nieuwe rosé in het gamma, ​​​​​​​eentje voor de bon vivants die in de zomer van 2020 niet mag ontbreken in je koelkast. Een heerlijk frisse, knisperige wijn.
De wijn heeft een intense rosékleur. In de neus zijn er aroma’s van klein rood fruit zoals bosaardbei, framboos en rode bessen.
Een rosé met body, om van te genieten of om wat bij te eten. Enig in zijn soort met een indrukwekkende afdronk! Dit is geen alledaagse rosé, reeds lichte evolutie merkbaar.
Een robijnrode wijn die naar granaat neigt met ouder worden. Je ruikt rijpe kersen en lichtjes gedroogde pruimen. Glas en sensueel van smaak, met indrukken van rijp fruit en specerijen.