0
Onbeperkt
Rosé
Weergave:


Bezig met laden...
Mooie lichtroze kleur, met tinten van rozenblaadjes en een mooie helderheid. De neus heeft een mooie scherpte met parfums van klein rood fruit; gevolgd door de exotische geuren.
Prachtige roséwijn uit de Corbières. Fruitige en levendige wijn met aroma's van aardbei en kersen.
Lichte Provençaalse kleur (gris). Aroma's van witte perziken en citrusvruchten (pompelmoes) maar eveneens rood fruit. Heerlijke droge smaak en een verfrissende afdronk.
Heldere, bleke rosé in het glas met sappige aroma’s van verse rode bessen. Zeer aangenaam en verfrissend in de mond met mooie zuren op de achtergrond en een goede balans.
Deze delicate rosé is een heerlijk frisse zomerse wijn. De droge stijl wordt aangevuld met aroma's van aardbei en turks fruit, en een hint van suikerspin op de tong.
Lichtroze bloemetjes kleur met een blauwe glinster als ondertoon. In de neus een concert van vers rood fruit (aardbei, cassis, rode besjes).
Elegante mousserende rosé met veel klein rood fruit. Toppertje als aperitief op een zomers terras!
Zeer levendige en karaktervolle, heldere rosé met heerlijke verse aroma's van rode bessen en rood fruit.
Heerlijk frisse en intense rosé! Intens fruitig aroma dat doet denken aan rood fruit, zoals kersen, bessen, frambozen en aardbeien. De smaak is evenwichtig, zacht en vol.
Een nieuwe rosé in het gamma, ​​​​​​​eentje voor de bon vivants die in de zomer van 2020 niet mag ontbreken in je koelkast. Een heerlijk frisse, knisperige wijn.
De wijn heeft een intense rosékleur. In de neus zijn er aroma’s van klein rood fruit zoals bosaardbei, framboos en rode bessen.
Deze verfrissende rosé heeft een zijdeachtige, fluweelzachte textuur, geglazuurd door tonen van frambozen en intrigerende hartige mineraliteit die de elegante, aanhoudende afwerking onderstrepen.