0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...
Mooie lichtroze kleur, met tinten van rozenblaadjes en een mooie helderheid. De neus heeft een mooie scherpte met parfums van klein rood fruit; gevolgd door de exotische geuren.
Prachtige roséwijn uit de Corbières. Fruitige en levendige wijn met aroma's van aardbei en kersen.
Lichte Provençaalse kleur (gris). Aroma's van witte perziken en citrusvruchten (pompelmoes) maar eveneens rood fruit. Heerlijke droge smaak en een verfrissende afdronk.
Heldere, bleke rosé in het glas met sappige aroma’s van verse rode bessen. Zeer aangenaam en verfrissend in de mond met mooie zuren op de achtergrond en een goede balans.
Deze delicate rosé is een heerlijk frisse zomerse wijn. De droge stijl wordt aangevuld met aroma's van aardbei en turks fruit, en een hint van suikerspin op de tong.
Lichtroze bloemetjes kleur met een blauwe glinster als ondertoon. In de neus een concert van vers rood fruit (aardbei, cassis, rode besjes).
Zeer levendige en karaktervolle, heldere rosé met heerlijke verse aroma's van rode bessen en rood fruit.
Heerlijk frisse en intense rosé! Intens fruitig aroma dat doet denken aan rood fruit, zoals kersen, bessen, frambozen en aardbeien. De smaak is evenwichtig, zacht en vol.
Heerlijke rosé van de Côtes de Provence.
Poggio Ai Ginepri Rosato
€ 14,30 € 11,44
Een rosé met body, om van te genieten of om wat bij te eten. Enig in zijn soort met een indrukwekkende afdronk! Dit is geen alledaagse rosé, reeds lichte evolutie merkbaar.
Een wijn met een door en door roze schijn met hier en daar flitsen van violet. Rood fruit zoals framboos en aardbei dirigeert met zachte hand het aroma. Bloemige toetsen ronden af. Fris en smaakvol, d
De wijn heeft een intense rosékleur. In de neus zijn er aroma’s van klein rood fruit zoals bosaardbei, framboos en rode bessen.