Cape Fynbos Gin Cape Fynbos Gin
Cape Fynbos Gin Cape Fynbos Gin
Cape Fynbos Gin
0 Reviews | Review toevoegen
De 33 duurzaam en handgeplukte botanicals, voornamelijk *'Fynbos', resulteren in een uniek boeket. A very fine gin indeed!

Levering standaard tussen 5 en 25 werkdagen. Bestellingen worden op het einde van elke maand verstuurdAfwijkingen voor sommige wijnen mogelijk.

2-29 dagen

€ 37,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Copper Distilled - Small batch and handcrafted

​Vierdubbel gedistileerd van de beste white grape spirits in kleine batches. Het extensief gefractioneerd disstileerproces leidt tot een zachte basis van de beste kwaliteit en puurheid. Nadien werd deze drank geinfusserd met premium jebenverbessen en 33 lokale botanicals, met de hand en duurzaam geoogst voor hun schors, wortels, bessen, bloemen, stelen, schillen en bladeren. De meeste zijn gekend als planten van het *'Fynbos', waar deze regio wereldberoemd voor is.

De botanicals macereerden op de alcoholische basis alvorens te distileren om de aroma's optimaal te binden. Smaakextractie via stoom gebeurt tevens door de botanicals in de ketel te hangen in een muslin zak.
Stapsgewijze inmenging van puur Franschhoek granietbergwater resulteert tenslotte in een unieke gin van de hoogste kwaliteit.

Diepe en complexe herbal aroma's met hints van sinaasappel, kruidnagel en witte peper, honing en wilde Fynbos. Zacht palet.

Botanicals: citroengras, sinaasappelschil, kruidig
Elke fles is hand-gebotteld and gelabeld ter plaatse in de Paarl Distillery.
* Fynbos: noun  fyn·bos \ˈfān-ˌbȯs\ From Dutch, meaning fine leaved plants. A biome of southern coastal South Africa characterized by a diverse richness of endemic plant species

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Naam
Cape Fynbos Gin
Regio
Paarl
Producent
The Grape Grinder
Alcoholpercentage
44.5

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.