Cape Fynbos Gin
0 Reviews | Review toevoegen

De 33 duurzaam en handgeplukte botanicals, voornamelijk *'Fynbos', resulteren in een uniek boeket. A very fine gin indeed!

€ 37,50
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Copper Distilled - Small batch and handcrafted

​Vierdubbel gedistileerd van de beste white grape spirits in kleine batches. Het extensief gefractioneerd disstileerproces leidt tot een zachte basis van de beste kwaliteit en puurheid. Nadien werd deze drank geinfusserd met premium jebenverbessen en 33 lokale botanicals, met de hand en duurzaam geoogst voor hun schors, wortels, bessen, bloemen, stelen, schillen en bladeren. De meeste zijn gekend als planten van het *'Fynbos', waar deze regio wereldberoemd voor is.

De botanicals macereerden op de alcoholische basis alvorens te distileren om de aroma's optimaal te binden. Smaakextractie via stoom gebeurt tevens door de botanicals in de ketel te hangen in een muslin zak.

Stapsgewijze inmenging van puur Franschhoek granietbergwater resulteert tenslotte in een unieke gin van de hoogste kwaliteit.

Diepe en complexe herbal aroma's met hints van sinaasappel, kruidnagel en witte peper, honing en wilde Fynbos. Zacht palet.

Botanicals: citroengras, sinaasappelschil, kruidig

Elke fles is hand-gebotteld and gelabeld ter plaatse in de Paarl Distillery.

* Fynbos: noun  fyn·bos \ˈfān-ˌbȯs\ From Dutch, meaning fine leaved plants. A biome of southern coastal South Africa characterized by a diverse richness of endemic plant species

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Naam
: Cape Fynbos Gin
Regio
: Paarl
Druifsoort
:
Producent
: The Grape Grinder
Jaar
:
Kleur
:
Soort
:
Land
: Zuid-Afrika
Alcoholpercentage
: 44.5

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.